بخش مرباجات قرابادین کبیر عقیلی خراسانی

By | جولای 13, 2020

بخش مرباجات قرابادین کبیر عقیلی خراسانی


نظر طب سنتی در مورد مربای مناسب با مزاج شما چیستمربا از پختن میوه با شکر به دست می آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می توان به عنوان افزودنی استفاده کرد. در بین انواع مربا، «مربای به» یکی از پرطرفدارترین مرباهاست، ولی بد نیست بدانید که اگر مزاج گرمی دارید بهتر این مربا را برای مصرف انتخاب نکنید. این گفته متخصصان طب سنتی است و دلایل خاص خود را دارد.در این خصوص نظر یک محقق طب سنتی را پرسیده ایم که در ادامه می خوانید. چرا باید متناسب با مزاج مربا بخوریم؟یکی از نکاتی که معمولا حین تهیه انواع مربا و ترشی ها در نظر گرفته نمی شود، این است که باید متناسب با مزاج، این فراورده ها را انتخاب و مصرف کرد. در طب سنتی، مربا به دلیل شیرینی دارای مزاج گرمی است و ترشی ها به دلیل ترکیبات موجود در آن مزاج سردی دارد.با توجه به اینکه خاصیت خود مربا به دلیل شیرین بودن، گرم است، مرباهایی که مزاج معتدل دارند، به دلیل اینکه خاصیت آن به سمت خنکی می رود، مصرفشان به افرادی که مزاج گرمی دار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *