پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

By | ژانویه 30, 2020

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن


.                 دانلود پاورپوینت با موضوع چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن  در قالب ppt ودر46اسلاید، قابل ویرایش برشی ازمتن تحقیق:   چگونگی تبدیل عضله به گوشت     مهمترین تغییرات بعد از کشتار   1-)  قطع جریان خون الف) تبادل حرارت ب) اکسیژن به بافت نمی رسد ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم د)زمانی که جریان خون قطع می شود متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.   2-)  همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این pH به 5/6 – 5/8 می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی  pH حدود 5/5 کاهش می یابد.  در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس  باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *