اصول بهداشت و بازرسي گوشت در كـشـتـارگـاه طـيـور

By | مارس 3, 2020

اصول بهداشت و بازرسي گوشت در كـشـتـارگـاه طـيـور

PowerPoint قابل ویرایش  123 صفحه اسلاید ۱ : ۱-گله طیور باید ۴۸ ساعت قبل بارگیری به کشتارگاه ،توسط دکتر فارم یا  کارشناس دامپزشکی مورد معاینه درمانگاهی قرار گیرد ۲-کشتار ترجیحا در کشتارگاه طیور داخل استان ویا نزدیکترین کشتارگاه انجام شود ۳-درصورت فقدان کشتارگاه ویا کمی ظرفیت کشتارگاهی با رعایت ضوابط حمل واخذ مجوز به استان همجوار بلامانع است   اسلاید ۲ : ۴-درخصوص مرغ مادر وتخمگذار درصورت نبود امکانات کشتارگاهی با تایید سلامت گله امکان کشتاردر استان همجوار میسر است ۵-خودروهای حمل باید پروانه اشتغال به حمل طیور زنده وگواهی ضد عفونی داشته باشند ۶-مرغداران موظفند ازورود خودروهای فاقد گواهی ضدعفونی به فارم جلوگیری نمایند ۷-رعایت پرهیز غذایی ودارویی پیش از کشتار ضروری می باشد ۸-در مرغداری دارای تلفات نامتعارف حداقل ۲۵نمونه خون برای آزمایشات سرولو‍‍ژیک مورد نیاز است   اسلاید ۳ : ۱-حمل ونقل بین استانی مستلزم اخذ مجوز بهداشتی –قرنطینه ای حمل از دامپزشکی مبدا می باشد ۲-حمل ونقل بین استانی حمل ونقل در محدوده داخل استان با گواهی توسط مسئول فنی مرغداری مجاز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *