تحقیق آماده تغذيه در عصر عباسي – 114 برگ وورد قابل ویرایش
تحقیق آماده تغذيه در عصر عباسي – 114 برگ وورد قابل ویرایش تحقیق آماده تغذيه در عصر عباسي – 114 برگ وورد قابل ویرایش تحقیق آماده تغذيه در عصر عباسي – 114 برگ وورد قابل ویرایش تحقیق آماده تغذيه در عصر عباسي – 114 برگ وورد قابل ویرایش تحقیق آماده تغذيه در عصر عباسي – 114 برگ وورد قابل ویرایش ادويه و خوشبوكنندهها: بازير و توابل (ادويه) فرآوردههاي گياهي خشك شدهاي كه به غذا طعم و عطر ميبخشند. بعضي از انواع ادويه از پوست ساقه درختان تهيه ميشوند مانند دارچين، و برخي ديگر از ريشهها مانند زردچوبه و زنجبيل، پارهاي هم از غنچههاي خشك شده مانند ميخك، و گلها مانند گلرنگ، يا پرچم گل مانند زعفران. برخي ادويهها از ميوه گياه به دست ميآيد مانند هل، زيره، رازيانه، خردل، فلفل قرمز، گلپر، سماق و باديان رومي، و دستهاي نيز از برگهاي خشك شده گياه مانند آزريه، برگ بو، پونه، نعناع، زوفا، كرفس كوهي و آويشن. به طور کلی ادويه به گروههاي مختلف …