پاورپوینت تولید و کاربرد انواع فروکتوز در محصولات غذایی

By | ژوئن 1, 2020

پاورپوینت تولید و کاربرد انواع فروکتوز در محصولات غذایی


دانلود پاورپوینت اماده(رشته صنایع غذایی) با عنوان، تولید و کاربرد انواع فروکتوز در محصولات غذایی       بخشی از متن فایل: اسلاید اول   ž فروکتوز   یا قند میوه، یکی از   مونوساکارید   های ساده ای است که تقریبا در هر گیاهی یافت می شود .   ž   فروکتوز   در کنار   گلوکز   و گالاکتوز، سه مونوساکاریدی هستند که در رژیم غذایی ، مستقیما در روده جذب خون می شوند.  فروکتوز  که در سال 1847 توسط شیمیدان فرانسو ی Augustin -Pierre Dubrunfaut   کشف شد   از اجزای میوه‌ها، عسل، سبزیجات بوده و شیره ذرت با فروکتوز بالا نیز در آشامیدنی‌های قندی مشهور استفاده می‌شود .   ž فروکتوز خالص و خشک یک ماده ی جامد سفید رنگ، فوق العاده شیرین، بدون بو، و کریستالیزه است که در بین سای ر   مونوساکارید   ها، قابلیت حلالیت اش بیشتر از همه است .    توضیحات فایل: -این فایل با فرمت پاورپوینت( قابل ویرایش )  ارائه شده است -تعداد صفحات پاورپوینت :32 -قابل ارا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *