پاورپوینت درس 14 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): از گذشته تا آينده

By | دسامبر 24, 2019

پاورپوینت درس 14 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): از گذشته تا آينده


          نوع فایل: power point فرمت فایل: ppt and pptx قابل ویرایش 18 اسلاید   قسمتی از متن پاورپوینت: از گذشته تا آینده (نگه داری مواد غذایی) فصل چهاردهم درس در یک نگاه مردم برای نگهداری مواد غذایی روش های کمابیش متفاوتی دارند اما پیروی از یک الگوی راهنمای مشخص برای نگهداری مواد غذایی در منزل می‌تواند تا حدود زیادی در حفظ سلامت این محصولات و در نتیجه سلامت افراد خانواده موثر باشد. از آنجایی که نمی توان تمام مواد غذایی را تازه تهیه و مصرف کرد ، باید با روش هایی زمان نگهداری آنها را افزایش داد. نگهداری مواد غذایی به چند صورت انجام می شود. 1) خشک کردن: مانند خشک کردن سبزی و خشکبار 2) پختن: مانند درست کردن مربا و کمپوت 3) نمک زدن: مانند تهیه خیار شور 4) خنک کردن: مانند نگهداری در فریزر و یخچال یا مکان های خنک روش های نگهداری مواد غذایی از گذشته تا کنون با پیشرفت علم و تکنولوژی تغییرات زیادی کرده است. در گذشته برای خنک کردن مواد غذایی آن ها را درون گودال هایی گذاشته و روی آن را با برف و یخ می پوشاندند. یا از مکان های خنک مانند زیر زمین ها و انبار ها …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *