استخراج هیدرواستاتیک فشار بالا و استخراج فراصوتِ ترکیبات آنتی اکسیدان، سولفورافن و اسیدهای چرب از دانه های پاپایای شیلی (Vasconcellea pubescens): اثر شرایط استخراج و روش های استخراج

By | دسامبر 22, 2019

استخراج هیدرواستاتیک فشار بالا و استخراج فراصوتِ ترکیبات آنتی اکسیدان، سولفورافن و اسیدهای چرب از دانه های پاپایای شیلی (Vasconcellea pubescens): اثر شرایط استخراج و روش های استخراج


این مطالعه بررسی دانه های پاپایا ( vasconcellea pubescens ) به عنوان منبع ترکیبات زیستی فعال، با استفاده از انواع متفاوت استخراج ها مانند استخراج با فشار هیدرواستاتیک بالا ( High Hydrostatic Pressure ) ( HHPE )، استخراج فراصوت ( Ultrasound, UAE ) و استخراج معمولی (سنتی)، مورد توجه قرار داده است. نتایج نشان میدهد که روش  HHPE نسبت به روش های UAE و CE در استخراج ترکیبات فعال بسیار موثرتر بوده و زمان استخراج کوتاه تری دارد. ارتباط (همبستگی) قوی بین ظرفیت آنتی اکسیدان و مقدار کل فنل (محتویات فنلی کل) نشان می دهد که ترکیبات فنلی می توانند منبع اصلی فعالیت آنتی اکسیدان در این دانه ها باشند. اسیدهای چرب شناسایی و اندازه گیری شدند؛ اولئیک اسید ( n-9 ) و لینولئیک اسید ( n-6 )،  اصلی ترین اسیدها در در دانه های پاپایا هستند. بنابراین، HHPE و UAE ، موثرترین روش ها را برای استخراج ترکیبات زیستی از دانه های پاپایا شیلی فراهم ساخته و می توانند دارای مزایای بالقوه برای صنایع آرایشی، غذایی و دارویی باشند. این مقاله شامل ۳۱ صفحه ترجمه کامل مقاله می باشد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *