بخش لحوم یا گوشت قرابادین کبیر عقیلی خراسانی

By | جولای 4, 2020

بخش لحوم یا گوشت قرابادین کبیر عقیلی خراسانی


بخش لحوم یا گوشت قرابادین کبیر عقیلی خراسانی آشنایی با انواع گوشت و فواید آن گوشت از نظر استاندارد گوشت عبارت است از مجموعه بافت های عضلانی – اسکلتی لاشه ی دام های کشتاری که با بافت های چربی و پیوندی مربوطه نیز همراه باشد. در ضمن به اعضای خوراکی دام مانند دل ، جگر، قلوه ، مغز و زبان نیز اصطلاحاً اعضای گوشتی گفته می شود. فرآورده گوشتی چیست؟ فرآورده های گوشتی، فراورده هایی را می نامندکه لااقل نیمی از آنها را گوشت تشکیل داده باشد. محصولات گوشتی یکی از پر مصرف ترین فراورده های غذایی به شمار آمده و تنها در کشور آلمان که یکی از بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده فرآورده های گوشتی می باشد بیش از 500 نوع محصولات با اسامی مختلف وجود دارد. فرآورده های گوشتی را به 4 دسته تقسیم می کنند: کالباس های حرارت دیدهکالباس های خامکالباس های پختهگوشت های عمل اوریتقریبا کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشد.  دسته بندی گوشت مصرفی: گوشت به عنوان یکی از مواد غذایی از لحاظ مصرفی بودن به چندین دسته کلی تقسیم می شود: گوشت قرمز که شامل گوشت گا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *