تحقیق بررسی طبقه بندي غذاهاي اصلي انسان در قرآن

By | جولای 7, 2020

تحقیق بررسی طبقه بندي غذاهاي اصلي انسان در قرآن


دانـلـود تـحقیـق بـا عـنـوان، طبقه بندي غذاهاي اصلي انسان در قرآن، بخشی از متـنِ ایـن تـحقیـق : در مرحله اول به پروتئينها ( دانه هاي گياهان ) «حبّا» اشاره مي شود خصوصا پروتئينهاي گياهي، مورد تأكيد است. پروتئين هاي گياهي بيشترين مواد تشكيل دهنده بدن انسان است همه پروتئين هاي گياهي ضد سرطان هستند.در مرحله دوم قندها ( انگور و … ) و «عنبا و قضبا» توصيه مي شود. نياز انسان به مواد قندي نسبت به ساير مواد كمتر است ولي بخاطر اهميت فوق العاده اين مواد كه زمينه ساز فعاليتهاي فيزيكي و فكري مي باشد در مرحله دوم ذكر شده اند.در مرحله سوم چربي ها ( زيتون و … ) و « زيتونا و نخل»ا تجويز مي شود. چربيها از اهميت خاصي برخوردارند. زيرا غشاء سلولهاي بدن از اين مواد تشكيل شده است و نيز اكثر هرمونهاي بدن از مواد چربي ساخته مي شوند. در مرحله چهارم ويتامينها ذكر مي شود كه به وفور در سبزيجات و ميوه جات يافت مي شود اگر دقت كنيد به اين مطلب پي خواهيد برد كه قرآن تمامي انواع غذاها را با مثالهايي از گياهان بيان كرده كه اهميت غذاهاي گياهي را مي رساند.در آزمايشگاه هاي تش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *