تحقیق درباره جلبكهای خوراکی

By | اکتبر 4, 2019

تحقیق درباره جلبكهای خوراکی


↓↓  لینک  دانلود و خرید پایین توضیحات  ↓↓ فرمت  فایل:  word    (قابل  ویرایش و آماده پرینت) تعداد  صفحات:10     قسمتی   از   متن   فایل   دانلودی : آبزیان جانوری تک سلولی و پر سلولی جـلـبكـها (آلگها)( algae ): جـلبك هـا از دستـه آغـازيـان فتواتوتروف مي بـاشند، يعـنـي قادرند با فتوسنتز مواد غيرارگـانـيـك را بـه مـواد ارگـانيك تبديل كنند. فتوسنتز فرآيندي اسـت كـه طي آن نور خورشيد و دي اكسيد كربن به غذا و اكسـيـژن تبديل ميشود. 73 تا 87 درصد اكسيژن كره زمين توسط جلبكها (فيتوپلانكتونها) توليد ميگردد. فيتوپلانكتونها جـزو جــلبكهاي تك سلولي بوده، و نخستين حلقه زنجيره غذايي جانوران آبزي  را تشكيل مي دهند. جلبك ها عمدتاً در آبهاي كم عمق مي رويند. اما زيستگاه آنها ميتواند در خشكي و مناطق مرطوب، صخره ها، چشمه هاي آب گرم، سنگها و صخره ها، فاضلاب ها و مناطق برفي نيز باشد. همچنين جلبك ها بصورت همزيستي و يا انگل نيز زيست ميكنند. جلبك ها براي رشد به نور خورشي …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *