تحقیق درباره شير و فرآوردهاي آن و پاستوريزه كردن آن

By | مارس 3, 2020

تحقیق درباره شير و فرآوردهاي آن و پاستوريزه كردن آن


↓↓  لینک   دانلود   و   خرید   پایین   توضیحات   ↓↓ فرمت  فایل:  word    (قابل  ویرایش و آماده پرینت) تعداد  صفحات:35     قسمتی   از   متن   فایل   دانلودی : معايب و درجه بندي شير: اهميت درجه بندي شير در اين حقيقت نهفته است كه محصولات لبني به همان خوبي مواد طبيعي اي خواهند بود كه از آن تهيه مي شوند. دانش كارمندان لبنيات سازي از روشهاي ارزيابي و درك حسي از اهميت برخوردار است. تشخيص طعم بد و طعم مطلوب، بعلاوه دلايل احتمالي آن، سبب توانايي در توليد شير با كيفيت بالا و متعاقباً توليد محصولات لبني با كيفيت بالا خواهد شد. درجه بندي شير: حس چشايي حس بويايي روشها (تكنيك ها) معايب شير: ليپولايز ( تجزيه چربيها) اكسيداسيون نور خورشيد پختن ( پخته شدن) انتقال ميكروبي   درجه بندي شير: درك و شناخت اصول ارزيابي حسي براي درجه بندي ضروري است. همه حواس پنجگانه اصلي در ارزيابي حسي محصولات لبني استفاده مي شوند: بينايي، چشايي، بويايي، لامسه&nb …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *