تحقیق پژوهشی کارشناسی ارشد بر تولید و کاربرد انواع شربت های فروکتوزی

By | ژوئن 1, 2020

تحقیق پژوهشی کارشناسی ارشد بر تولید و کاربرد انواع شربت های فروکتوزی


دانلود سمینار کارشناسی ارشد(مهندسی صنایع غذایی) با عنوان ، تولید و کاربرد انواع شربت های فروکتوزی     بخشی از متن سمینار چکیده فروكتوز یكی از قندهای منوساكاریدی است كه در تمامی موارد مصرفی می تواند جایگزین شكر شده و علاوه بر این كاربرد و مزایای آن بسیار بیشتر از شكر است. شیرینی فروكتوز ۷/۱ برابر شكر و  به دلیل اینكه قندی طبیعی است به سرعت در متابولیسم بدن مصرف می شود. شربت غنی از فروكتوز مخلوطی از گلوكز و فروكتوز است كه همان طعم و شیرینی ساكاروز را دارد و به راحتی قابل حمل است و به همین دلیل استفاده از این شربت در صنایع غذایی مختلف مورد توجه قرار گرفته و تولید جهانی آن كه كمتر از ۳ میلیون تن در سال ۱۹۸۰ بود به بیش از ۸ میلیون تن در سال ۱۹۹۵ و ۱۱ میلیون تن در سال ۲۰۰۴ افزایش یافته است. در واقع توسعه انواع شربت های مختلف از نشاسته ذرت یكی از دستاوردهای مهم در صنعت شكر است . دكستروزكريستاله هيدراته ، مالتو دكسترين ، شربت ذرت و نهايتا شربت ذرت غني از فروكتوز از جمله محصولات به دست آمده از نشاسته ذرت ميباشند. روند توسعه شربت ذرت یا شربت با فرک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *