تولید قارچ دکمه ای تاریخچه کشت قارچ انسان از بدو پیدایش در جستجوی غذا بوده و یکی از اولین محصولاتی که توجه او را به خود جلب نموده است قارچها بوده اند به نحوی که سابقه كشت جهانی قارچ به2000 سال پیش می رسد . خواص غذایی قارچهای خوراکی: قارچ محتوی نمک

By | اکتبر 23, 2023

تولید قارچ دکمه ای تاریخچه کشت قارچ انسان از بدو پیدایش در جستجوی غذا بوده و یکی از اولین محصولاتی که توجه او را به خود جلب نموده است قارچها بوده اند به نحوی که سابقه كشت جهانی قارچ به2000 سال پیش می رسد . خواص غذایی قارچهای خوراکی: قارچ محتوی نمک


48 صفحه وردتولید قارچ دکمه ای   تاریخچه کشت قارچ   انسان از بدو پیدایش در جستجوی غذا بوده و یکی از اولین محصولاتی که توجه او را به خود جلب نموده است قارچها بوده اند به نحوی که سابقه كشت جهانی قارچ به2000 سال پیش می رسد .   خواص غذایی قارچهای خوراکی:   قارچ محتوی نمک های معدنی غنی از جمله كلسيم، فسفر، پتاسيم، مس و مقادیر اندکی آهن.   داراي پروتئين هاي قابل هضم وجذب فراوان. دارای ويتامين های   B6, B2, B1 بیوتین ریبوفلاوین(برای سلامت پوست، چشمها و بافتهای بدن) اسید پانتوتنیک(موثر در تشکیل اسیدهای چرب مورد نیاز بدن و تقویت سیستم عصبی و ماهیچه ای)   خواص غذایی قارچهای خوراکی:   نیاسین(ماده ضد پیری) اسید فولیک(موثر در درمان کم خونی که از این لحاظ از جگر و اسفناج غنی تر است) ارگوسترین(پیش ساز ویتامین  D ) اسيد تریپتوفان لوسین لیزین اسید آمینه تریپسین(کمک به هضم غذا) ويتامينهاي  k , C  و  A  می باشد   خواص درمانی قارچهای خوراکی:   موثر در درمان و پيشگيري از: بيماريهاي كليوي وكبدي درمان چاقي جايگزين منا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *