طرح درس و روش تدریس ریاضی پنجم، فصل3: تناسب

By | دسامبر 11, 2023

طرح درس و روش تدریس ریاضی پنجم، فصل3: تناسب


در ابتدای این درس یک پیش سازمان دهنده ارائه گردیده است. (یک تصویر و یک متن) شما می‌توانید با طرح این پرسش که لبنیات چیست؟ و چه فایده‌هایی برای ما دارد؟ پس از ارائه مطالبی درباره لبنیات توسط دانش آموزان نام تعدادی از آنها را روی تخته کلاس و در یک جدول بنویسید و درباره فواید هرکدام بحث کلاسی انجام دهید. آنگاه توجه دانش آموزان را به شیر و انواع آن جلب کنید و موادّی را که در آنها وجود دارد مطرح کنید. این ترکیبات می‌تواند در شیرهای مختلف، با هم تفاوت داشته باشد، آنگاه توجه دانش آموزان را به کلسیم موجود در شیر و نقش آن در سلامت انسان و استخوان بندی و … جلب کنید و در این باره بحث کلاسی کنید. از دانش آموزان بخواهید که متن بالای صفحه را بخوانند و پس از آن برای آنها روشن سازید که ما می‌خواهیم بدانیم آیا بین یک مقدار شیر و مقدار کلسیم موجود در آن رابطه‌ای وجود دارد؟ در این قسمت، طرح درس و روش تدریس درس مذکور به صورت یک فایل 9 صفحه ای آورده شده است. این فایل در دو قالب ورد و پی دی اف تهیه و تنظیم شده و امکان ویرایش آن وجود د ارد. اهداف درس: ✅ &nbsp …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *