مقاله تاثیر هوای (جوّ) کنترل شده بر پتانسیل ذخیره ی میوه ی انجیر اتومانیت (عثمانی)

By | ژوئن 10, 2020

مقاله تاثیر هوای (جوّ) کنترل شده بر پتانسیل ذخیره ی میوه ی انجیر اتومانیت (عثمانی)


دانلود مقاله ترجمه شده  Effect of controlled atmosphere on the storage potential of Ottomanit fig fruit با عنوان ،  تاثیر هوای (جوّ) کنترل شده بر پتانسیل ذخیره ی میوه ی انجیر اتومانیت (عثمانی)   بخشی از متن : انجیر بخش مهمی از رژیم غذایی مدیترانه­ای بوده است، که از غرب مدیترانه و جنوب عربستان منشا گرفته است (خوشبخت و هامر، 2006؛ استوور و همکاران، 2007). تولید جهانی انجیر، 1.14 میلیون تن در سال است، که در این میان، ترکیه با تولید حدود 0.3 میلیون تن، بزرگترین کشور تولیدکننده­ی انجیر است (FAOSTAT، 2014). بسیاری از محصولات امروزی، انجیر خشک هستند. انجیر تازه به دلیل احتمال فاسد شدن و فقدان تکنولوژی و تسهیلات برای توزیع در بازارهای محلی و جهانی، محدود است. علی­رغم این محدودیت­ها، در سا­ل­های اخیر، تولید کل انجیر و توزیع آن در بازار افزایش یافته است، که مستلزم پیشرفت و طراحی ابزار جدیدی برای ذخیره­ی آنهاست. انجیر تازه با میزان صادرات 2-3 kg-1، یکی از بزرگترین منابع درآمد ترکیه به حساب می­آید. انجیر (فیکوس کاریکا) به خانواده موراسیا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *