مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی تعیین هیدروکربن های آروماتیک چندحلقه ای در روغن های خوراکی و غذایی کباب شده توسط تشخیص HPLC/UV-VIS

By | ژانویه 13, 2020

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی تعیین هیدروکربن های آروماتیک چندحلقه ای در روغن های خوراکی و غذایی کباب شده توسط تشخیص HPLC/UV-VIS


مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in edible oils  and barbecued food by HPLC/UV–Vis detection عنوان فارسی: تعیین هیدروکربن های آروماتیک چندحلقه ای در روغن های خوراکی و غذایی کباب شده توسط تشخیص HPLC/UV-VIS چکیده: تعیین نه هیدروکربن آروماتیک چند حلقه ای در ذرت، آفتابگردان، روغن زیتون و گوشت کباب (بریان) شده و ماهی توسط روش HPLC/UV-VIS توصیف شده است. روش استخراج شامل صابونی شدن، استخراج مایع-مایع و در نهایت خالص سازی PAH  از طریق ستون سیلیکا-آلومینیوم خانگی بود. تعیین کروماتوگرافی بر اساس جداسازی ستون PAH  و ODS و محاسبه در 254nm بود. تعداد صفحات انگلیسی: 7 تعداد صفحات فارسی: 18 سال مقاله: 2012 فرمت فایل: Pdf انگلیسی+ Word فارسی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *