مقاله مصرف منیزیم در رژیم غذایی و خطر سندرم متابولیک: یک متاآنالیز

By | می 17, 2020

مقاله مصرف منیزیم در رژیم غذایی و خطر سندرم متابولیک: یک متاآنالیز


دانلود مقاله ترجمه شده Dietary magnesium intake and risk of metabolic syndrome با عنوان،  مصرف منیزیم در رژیم غذایی و خطر سندرم متابولیک: یک متاآنالیز     بخشی از متن : سندرم متابولیک به مجموعه ای از عوامل خطر برای بیماری های قلبی و عروقی، از جمله بیماری عروق کرونر قلب و سکته مغزی [1،2]   نسبت داده شده است. کاهش شیوع سندرم متابولیک به  جهت پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی از اهمیت زیادی برخوردار است. شناسایی  درست عوامل خطر ، آگاهی عمومی را بهبود  خواهد بخشید و از برنامه های پیشگیری کاهش خطر برای سندرم متابولیک و مدیریت پیامدهای بهداشتی آن  اطلاع  می دهد. عوامل خطرزای مختلف، از جمله کمبود ویتامین D [3]، رژیم غذایی ناسالم (به عنوان مثال رژیم های غذایی سرشار از کربوهیدرات و چربی بالا) [4/14]، زندگی بی تحرک [15]، چاقی، تری گلیسیرید اضافی، مقاومت به انسولین، سابقه خانوادگی سندرم متابولیک، ژنتیک [16] و افزایش سن،  از  جمله عوامل سندرم متابولیک  در نظر  گرفته می شود. منیزیم  در صدها مورد از فرایندهای فیزیو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *