مقاله نگرش کلی برتغذیه

By | سپتامبر 8, 2020

مقاله نگرش کلی برتغذیه

مقدمه نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهم‌ترین عامل بقای زندگی و طول عمر می‌باشد. احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبور می‌کند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند. تغذیه صحیح رشد را میسر می‌سازد، به تندرستی و طول عمر می‌انجامد و با تأثیر بر روی مغز و روان سبب رشد فکری می‌گردد.   از سوی ديگر: بيماريهای ناشی از فزونی دريافت غذا هر روز بيشتر در جوامع شايع می شوند:             چاقی، ديابت، بيماريهای قلب و عروق، سکته مغزی، … همچنين ساير بيماريهايی که تغذيه در اتيولوژی آنها نقش دارد:             انواع سرطان، آلرژيهای غذايی، آسم، اگزاما، بيماريهای گوارشی، … فهرست این مقاله شامل : علم تغذیه دسته های غذایی(پروتیین – ویتامینها-چربیهاو..) سوتغذیه تغذیه دوران بارداری … شامل فایلهای ورد وپی دی اف است. تعداد صفحه 77 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *