پاورپوینت با موضوع جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی

By | ژانویه 17, 2020

پاورپوینت با موضوع جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی


دانلود پاورپوینت با موضوع جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی ، در قالب pptx و در 126 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:   مقدمه خصوصیات لازم برای جایگزینهای چربی دسته بندی انواع جایگزینهای چربی انواع جایگزینهای چربی بر پایه چربی رویکردهای طراحی جایگزینهای چربی بر پایه لیپید اولسترا یا پلی استر ساکاروز: تاریخچه مختصری از توسعه آن دیدگاه سنتتیک اینتر استریفیکاسیون( Ester interchange ) آنالیز اولسترا (SPE) انواع  جایگزینهای چربی – اولسترا سوربسترین SORBESTRIN پلی استر تره هالوز پلی استر رافینوز پلی استر استاکیوز پلی استرهای گلیسیرید آلکیل استرهای ساکارز ( SFEs ) دلایل محبوبیت SFE در محصولات پخت خواص آنتی میکروبی تاثیر اولسترا بر کاهش وزن و چربیهای سرمی تاثیر اولسترا بر ویتامینهای محلول در چربی و مواد مغذی ماکروملکول دی آلکیل دی هگزا دسیل مالونات استرهای پلی گلیسرول پلی سیلوکسان خصوصیات عمومی جایگزینهای چربی سنتتیک بررسی خلاصه چند مقاله در مورد تولید محصولات مختلف با جایگزینهای چربی   قسمتی از متن: انواع جایگزینهای چربی بر پایه چربی: جای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *