پاورپوینت بررسی ضوابط و ریز فضاها و برنامه فیزیکی رستوران – 49 اسلاید

By | نوامبر 5, 2020

پاورپوینت بررسی ضوابط و ریز فضاها و برنامه فیزیکی رستوران – 49 اسلاید


پاورپوینت بررسی ضوابط و ریز فضاها و برنامه فیزیکی رستورانفهرست مطالبتعریف رستورانتابلو سردرهای رستورانمشتری‌ مداری در رستوراننمای کلی رستوران هاموقعیت مناسب برای سایت رستورانطراحی موفقورودی رستوران هاانواع رستورانگریل‌ رومفود کورتتریابوفهفضا های داخلی رستورانسالن اصلیآشپزخانهقسمت‌ های داخل آشپزخانه رستورانسرویس بهداشتی رستورانفضای اداریبهداشتتاسیساتلوازمو …درطراحی موفق یک رستوران در محیطهای شلوغ و پرازدحام سردرFacade رستوران باید به گونه ای باشد که کاملاً مشخص و مجزا به نظرآید و جلب توجه کند. این مساله به ویژه در مورد رستورانهای حاشیه جاده ها بسیار حایز اهمیت است و باید به گونه ای طراحی شود که اتومبیلی که با سرعت از آن محل عبور میکند تابلوی رستوران (Signage) و سردرآن را مشاهده نمایدو تابلو رستوران یکی از اجزای بسیار پراهمیت درطراحی خارجی رستوران است و عامل مشخص کننده ای در نمای خارجی رستوران به شمار می رود زیرا موجب جلب توجه مشتری شده, در ذهن آنها به عنوان نشانه رستوران باقی می ماند. امروزه طراحان گرافیک, با بهره گیری از رنگ, فرم خاص و نورپردازی, تابلوهایی بسیار ت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *