پاورپوینت در مورد مواد و روش ها

By | اکتبر 4, 2019

پاورپوینت در مورد مواد و روش ها

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :  پاورپوینت نوع فایل :  .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 52 اسلاید     قسمتی از متن .ppt :    آزمایشات و اندازه گیری ها انجام آزمایش روش آماری ••   جیره های غذایی   در این آزمایش اثر منبع روغن جیره (روغن ماهی و روغن سویا)، دو سطح صفر و یک گرم ال کارنیتین و دو سطح صفر و 10 میلی­گرم راکتوپامین هیدروکلرید در کیلوگرم خوراک بر فراسنجه­های کیفیت گوشت و فراسنجهای خونی و ایمنی ماهی مورد بررسی قرار گرفت… متغیرهای جیره ی غذایی جیره های غذایی     به واسطه این متغییرها و روش فاکتوریل هشت جیره آزمایشی برای انجام طرح در نظر گرفته شد…   متغیرهای جیره ی غذایی جیره های غذایی   از خوراک GFT1 بدون روغن شرکت فرادانه بعنوان جیره پایه استفاده شد … جیره پایه جیره های غذایی برحسب نوع جیره آزمایشی، ال کارنیتین تارترات (آسیاب شده)، راکتوپامین هیدروکلرید، گچ و مکمل فاقد ال کارنیتین به آن افزوده وکاملاً مخلوط شده، سپس برحسب تیما …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *