پاورپوینت در مورد مواد و روش ها
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 52 اسلاید قسمتی از متن .ppt : آزمایشات و اندازه گیری ها انجام آزمایش روش آماری •• جیره های غذایی در این آزمایش اثر منبع روغن جیره (روغن ماهی و روغن سویا)، دو سطح صفر و یک گرم ال کارنیتین و دو سطح صفر و 10 میلیگرم راکتوپامین هیدروکلرید در کیلوگرم خوراک بر فراسنجههای کیفیت گوشت و فراسنجهای خونی و ایمنی ماهی مورد بررسی قرار گرفت… متغیرهای جیره ی غذایی جیره های غذایی به واسطه این متغییرها و روش فاکتوریل هشت جیره آزمایشی برای انجام طرح در نظر گرفته شد… متغیرهای جیره ی غذایی جیره های غذایی از خوراک GFT1 بدون روغن شرکت فرادانه بعنوان جیره پایه استفاده شد … جیره پایه جیره های غذایی برحسب نوع جیره آزمایشی، ال کارنیتین تارترات (آسیاب شده)، راکتوپامین هیدروکلرید، گچ و مکمل فاقد ال کارنیتین به آن افزوده وکاملاً مخلوط شده، سپس برحسب تیما …