پاورپوینت کاربردهای نشاسته در صنایع غذایی

By | می 17, 2020

پاورپوینت کاربردهای نشاسته در صنایع غذایی


دانلود پاورپوینت اماده کارشناسی ارشد  با عنوان،    کاربردهای نشاسته در صنایع غذایی       بخشی از متن فایل: چکیده     ¢ نشاسته طبیعی علیرقم قابلیت های بسیار در بهبود كیفیت خواص بسیاری از مواد غذایی، در مواقعی نمی تواند خواص مورد نظر را جهت استفاده در غذا فراهم سازد، برای مثال در اثر فرآیندهای پیچیده تولید مواد غذایی ، مولكولهای نشاسته طبیعی تجزیه می شوند و به دنبال آن ویسكوزیته و قوام محصول كاهش می یابد . ¢ به منظور بهبود كیفیت نشاسته و افزایش كارایی آن در غذاهای مختلف با توجه به نیاز می توان تغییرات به خصوصی را در ساختار آن به وجود آورد كه منجر به بهبود خواص عملكردی آن گردد . ¢ این مطالعه كاربرد نشاسته را، در صنایع غذایی بررسی می کند و  با اشاره به برخی از منابع نشاسته، ، نگاهی بر  نشاسته اصلاح شده ، نشاسته برنج و نشاسته کاساو یا مانیوک دارد.       توضیحات فایل: -این فایل با فرمت پاورپوینت( قابل ویرایش )  و فایل ضمیمه با فرمت ورد ارائه شده است -تعداد صفحات پا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *